Ceaiurile, pe langa faptul ca hidrateaza, au si beneficii asupra sanatatii ca de exemplu protectia impotriva bolilor cardiace, a cancerului, probleme de digestie si respiratorii, vitaminizante, pentru gripa si raceala, hepatice, antidepresive si tonice nervoase, calmante etc. Iata cateva tipuri de ceai care pot fi consumate de fiecare dintre noi :
Ceaiul
Ceaiul verde
Ceaiul negru
Ceai de musetel
Ceaiul de echinaceea
Ceaiul de sunatoare
Ceaiul de iasomie
Ceaiul de galbenele
Ceaiul de brusture
Ceaiul de cimbru
Ceaiul de menta
Ceaiul de coada calului
Ceaiul de coada soricelului
Ceaiul de matase de porumb
Ceaiul de galbenele
Ceaiul de brusture
Ceaiul de cimbru
Ceaiul de papadie
Ceaiul de salvie
Ceaiul de ghimbir
Ceaiul de chimen
Ceaiul de roinita
Ceaiul de ciubotica cucului
Ceaiul de arnica
Ceaiul de tei
Ceaiul de paducel
Ceaiul de anghinare
Ceaiul de macese
Ceaiul de catina
Ceaiul de busuioc
Ceaiul de ovaz
Ceaiul de urzica
Ceai de armurariu
Ceai de ghimpe
Ceai de soc
Ceai de trei frati patati
Ceai de rostopasca
Ceai de traista ciobanului
Ceai de patlagina
Ceai de plamanarica
………………………………………………………………………………………………
Ceaiul laxativ
Ceaiul calmant
Ceaiul sedativ
Ceaiuri pentru tuse
Ceaiuri pentru respiratie
Ceai pentru colici